Cina în seara asta: Kale și paste de năut

Cina in seara asta: Kale și năut paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 828 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci de pin, bietă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Cina în seara asta: supă de năut și paste, Cina in seara asta: Paste cu sos de rosii de naut, și Cina În Seara Asta: Kale Și Paste De Fasole Albă.
Instrucțiuni
Așezați verdele plat pe o tăietură și tăiați coastele de pe frunze, apoi stivuiți frunzele și feliați transversal în panglici subțiri.
Transferați într-o strecurătoare și clătiți bine. Aruncați coastele.
Într-o tigaie mare cu capac, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți ușor până când ceapa este moale și începe să devină aurie.
Adăugați nautul și gătiți încă un minut, apoi adăugați verdeața, în loturi, dacă este necesar, deoarece se ofilește, amestecând des. Ar trebui să existe o umiditate suficientă care să se agațe de frunze pentru a le permite să se aburească ușor. Odată ce toate verdele sunt adăugate, acoperiți, transformați focul la foarte scăzut și lăsați să se ofilească ușor în tandrețe, 15 până la 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și amestecă sucul de lămâie de pe foc.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Combinați verdeața și pastele și amestecați pentru a combina, adăugând apă pentru paste sau ulei de măsline și aruncând după cum este necesar pentru a menține vasul umed și cochet. Se acoperă cu nuci de pin și se servește cu parmezan.