Cina în seara asta: friptură cu unt de hamsie

Cina in seara asta: friptura cu unt de hamsie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 720 calorii. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, usturoi, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Cod cu tarhon-pesmet de hamsii, Cina in seara asta: sos de rosii cu ciuperci si hamsii, și Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile cu generozitate cu sare kosher și lăsați-le deoparte cel puțin 40 de minute pentru ca acestea să ajungă la temperatura camerei și să absoarbă sarea (dacă timpul nu permite, nu le sărați decât chiar înainte de gătit).
Combinați usturoiul, hamsiile, sarea și uleiul de măsline într-un mortar și pistil și amestecați într-o pastă netedă (sau tocați ingredientele împreună pe o tăietură, zdrobind cu partea unui cuțit pentru a crea o pastă).
Se adaugă pătrunjelul și se macină cu pistilul până se combină bine cu usturoiul și hamsiile.
Se amestecă untul și câteva măcinări de piper negru.
Bateți fripturile foarte uscate cu prosoape de hârtie. Pregătiți un grătar fierbinte și frecați uleiul pe grătare (sau încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea, cu spațiu suficient pentru fripturi la foc mare până la fumat). Gatiti fripturile timp de 3-5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar, in functie de grosime.
Scoateți fripturile de pe grătar sau tigaie și lingurați imediat untul peste ele. După ce le lăsați să se odihnească 5-7 minute, feliați și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.