Cina în seara asta: cotlete de pui cu sos cremos de parmezan

Cina în seara asta: cotlete de pui cu sos cremos de parmezan
Cina in seara asta: cotlete de pui cu sos parmezan cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 531 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Pui Parmezan, Cina In Seara Asta: Oferte De Pui Parmezan, și Cina În Seara Asta: Sparanghel Cu Ou Prăjit Și Parmezan.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor până la o grosime uniformă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Puneți făină, ouă și panko pe trei farfurii separate. Condimentează făina cu sare și piper. Dragați puiul în făină, apoi oul, apoi panko, asigurându-vă că scuturați bine excesul între fiecare etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați cotletele pane pe o farfurie și transferați-le la frigider timp de 10 minute.
4
Între timp, combinați hamsii, gălbenușurile de ou, usturoiul și sucul de lămâie în blender sau robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei de măsline în flux constant până când este gros, cremos și emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă în castron și se amestecă în parmezan, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Încălziți 1 cană de ulei la foc mare în tigaie de 12 inci până la sclipire, apoi așezați cotletele în tigaie, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea, dacă este necesar. Gatiti pana se rumenesc si gatiti, 5 pana la 7 minute pe fiecare parte. Centrul de sân ar trebui să înregistreze 155 F pe termometru citit instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se scurge pe prosoape de hârtie, se transferă pe farfurii și se acoperă cu verdeața aruncată în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista