Osso Buco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 279 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 4,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 176 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, sfoară de bucătărie, rozmarin și țelină. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bun. Încearcă Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în pânză de brânză și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frunze De Dafin
Rozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De Bucătărie
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine când sunt uscate. Asigurați carnea de os cu sfoara de bucătărie. Condimentează fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați gambele în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Coadă De Vițel
Făină Pentru Toate Scopurile
Os
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Prosoape De Hârtie
4
Într-o oală mare de cuptor olandeză, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentează cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Se sotează până se moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți cozile rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați buchetul garni și 2 căni din bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit trebuie să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Stoc De Pui
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le într-un platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Tăiați sfoara de bucătărie și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
13
Scoateți și aruncați buchetul garni din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste cozi.
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Osso Buco. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.