Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 279 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 4,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 176 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, sfoară de bucătărie, rozmarin și țelină. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bun. Încearcă Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în pânză de brânză și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine când sunt uscate. Asigurați carnea de os cu sfoara de bucătărie. Condimentează fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați gambele în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OsOs
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Într-o oală mare de cuptor olandeză, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentează cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Se sotează până se moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți cozile rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați buchetul garni și 2 căni din bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit trebuie să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Stoc De PuiStoc De Pui
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le într-un platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Tăiați sfoara de bucătărie și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
13
Scoateți și aruncați buchetul garni din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Se ornează cu pătrunjel tocat și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Osso Buco. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista