Cina în seara asta: carne de vită Hunan cu chimen
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, sherry uscat mediu, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara, Cina în seara asta: Curry de vinete cu mere, fenicul și chimen, și Cina în seara asta: Curry de cartofi și mazăre cu iaurt, chimen și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună vin, sare, sos de soia ușor, sos de soia întunecat, amidon de cartofi și o lingură de apă într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați carnea de vită la marinată, amestecați cu mâinile și lăsați să stea cel puțin 15 minute la temperatura camerei.
Se toarnă ulei în wok mare. Întoarceți căldura la mare și folosind un termometru pentru prăjit adânc, aduceți temperatura la 225 F.
Adăugați carne de vită și gătiți timp de două minute, amestecând ușor cu clești de 12 inci pentru a împiedica bucățile să se lipească.
Îndepărtați carnea de vită cu clești și scurgeți-o peste grătar.
Se toarnă toate, cu excepția a trei linguri de ulei. Întoarceți din nou căldura la mare și, odată ce fumați ușor, adăugați ghimbir, usturoi, ardei iute, fulgi de chili și chimen. Se amestecă constant cu lingura de lemn timp de aproximativ 15 secunde.
Adăugați carnea de vită înapoi la wok și condimentați cu un vârf de sare. Gatiti pana cand carnea de vita incepe sa sizzle, aproximativ 1 minut.
Adăugați scallions. Se amestecă bine și se ia de pe foc.
Transferați carnea de vită pe o farfurie mare și stropiți deasupra ulei de susan.
Serviți carnea de vită cu orez alb.