Cina în seara asta: anason stelat și pui de ghimbir
Cina în seara asta: anasonul stelat și puiul de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui pe piele, căței de usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă de ceapă franceză cu anason stelat, Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, și Pui prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul la foc mediu până când se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bucățile de pui cu pielea în jos și gătiți netulburate până când se îndepărtează ușor din tigaie și pielea este aurie, 5-8 minute. Întoarceți bucățile cu clești și gătiți încă un minut, doar pentru a rumeni ușor cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți cu clești pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Se toarnă toate, cu excepția unei linguri de ulei și se adaugă ghimbirul, usturoiul, vinul de orez, bulionul sau Apa, mierea, anasonul stelat și sosul de soia în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, adăugați Clementina sau sucul de portocale și puneți puiul înapoi în tigaie cu pielea în sus (ar trebui să fie aproximativ pe jumătate scufundat, cu pielea crocantă încă expusă). Se fierbe la foc mic până când puiul este doar gătit, cu încă 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Clementină
Chile Scotch Bonet, Tocat
Vin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul pe o farfurie și dați focul la mare. Aduceți sosul la fierbere și reduceți până aproape siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Întoarceți puiul în tigaie pentru a glazura în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu scallions și se servește cu orez alb.