Cina în seara asta: anason stelat și pui de ghimbir

Cina în seara asta: anason stelat și pui de ghimbir
Cina în seara asta: anasonul stelat și puiul de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui pe piele, căței de usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă de ceapă franceză cu anason stelat, Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, și Pui prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul la foc mediu până când se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bucățile de pui cu pielea în jos și gătiți netulburate până când se îndepărtează ușor din tigaie și pielea este aurie, 5-8 minute. Întoarceți bucățile cu clești și gătiți încă un minut, doar pentru a rumeni ușor cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți cu clești pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Se toarnă toate, cu excepția unei linguri de ulei și se adaugă ghimbirul, usturoiul, vinul de orez, bulionul sau Apa, mierea, anasonul stelat și sosul de soia în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, adăugați Clementina sau sucul de portocale și puneți puiul înapoi în tigaie cu pielea în sus (ar trebui să fie aproximativ pe jumătate scufundat, cu pielea crocantă încă expusă). Se fierbe la foc mic până când puiul este doar gătit, cu încă 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
ClementinăClementină
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți puiul pe o farfurie și dați focul la mare. Aduceți sosul la fierbere și reduceți până aproape siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Întoarceți puiul în tigaie pentru a glazura în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se presară cu scallions și se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista