Cina în seara asta: anason stelat și pui de ghimbir

Cina în seara asta: anasonul stelat și puiul de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui pe piele, căței de usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă de ceapă franceză cu anason stelat, Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, și Pui prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul la foc mediu până când se scurge.
Adăugați bucățile de pui cu pielea în jos și gătiți netulburate până când se îndepărtează ușor din tigaie și pielea este aurie, 5-8 minute. Întoarceți bucățile cu clești și gătiți încă un minut, doar pentru a rumeni ușor cealaltă parte.
Scoateți cu clești pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția unei linguri de ulei și se adaugă ghimbirul, usturoiul, vinul de orez, bulionul sau Apa, mierea, anasonul stelat și sosul de soia în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, adăugați Clementina sau sucul de portocale și puneți puiul înapoi în tigaie cu pielea în sus (ar trebui să fie aproximativ pe jumătate scufundat, cu pielea crocantă încă expusă). Se fierbe la foc mic până când puiul este doar gătit, cu încă 5-10 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie și dați focul la mare. Aduceți sosul la fierbere și reduceți până aproape siropos.
Întoarceți puiul în tigaie pentru a glazura în sos.
Se presară cu scallions și se servește cu orez alb.