Cina In Seara Asta: Vinete Baingan Kachri
Această rețetă face 2 porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă $1.09 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: vinete Baingan Kachri ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper măcinat, amestec de condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: Baingan Bharta (vinete Curry), Cina in seara asta: Bucatini cu vinete, și Cina În Seara Asta: Caponata De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele transversal în felii de 1 inch. Marcați o parte a vinetelor cu un "x" adânc de aproximativ jumătate de inch.
Se presară fiecare felie cu puțină sare și se lasă deoparte timp de 15 minute.
Între timp, amestecați condimentele.
Se toarnă uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu. Ștergeți sarea de pe feliile de vinete și adăugați-le, tăiate cu fața în jos, în tigaie. Gatiti timp de cincisprezece minute.
Întoarceți feliile și presărați fiecare felie cu amestecul de condimente. Gatiti timp de 7 minute.
Întoarceți feliile, presărați cu mai mult amestec de condimente și acoperiți tigaia. Gatiti 10 minute.
Transferați feliile pe o farfurie, presărați cu puțin mai mult din amestecul de condimente și stropiți uleiul de măsline deasupra.