Cina in seara asta: Sichuan carne de vită fiartă în sos de foc

Cina in seara asta: Sichuan carne de vită fiartă în sos de foc ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 459 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de țelină, boabe de piper Sichuan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană De Vită Sichuan Cu Foc Rapid, Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan, și Cina În Seara Asta: Supă De Tăiței De Pui În Stil Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați carnea de vită feliată într-un castron și turnați vinul de orez. Se aruncă bine și se lasă deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Se toarnă 3 linguri de ulei într-o tigaie de lucru sau mare saut. Întoarceți căldura la mare. Când este foarte fierbinte, adăugați ardeii iute și boabele de piper Sichuan. Se amestecă constant și se gătește timp de 1 până la 2 minute, până când este foarte parfumat, dar nu ars. Opriți focul și îndepărtați ardeii iute și boabele de piper și lăsați-le deoparte. Când se răcește, tocați ardeii iute.
Întoarceți căldura înapoi la mare.
Adăugați țelina și scallions și gătiți timp de aproximativ 2 minute, până când sunt doar fierte.
Scoateți-le și lăsați-le deoparte.
Adăugați pasta de fasole chili și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând des, până când este foarte parfumată.
Se toarnă bulionul de pui și sosul de soia. Aduceți la fierbere. Între timp, amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă. Se amestecă carnea de vită și se aruncă până se acoperă. Când stocul fierbe, reduceți focul la foc mic și apoi adăugați carnea de vită. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand carnea de vita este doar fiarta. Opriți căldura.
Împărțiți țelina și ceapa verde între patru boluri. Puneți bulionul și carnea de vită în fiecare castron.
Adăugați ardeii iute tocați și boabele de piper Sichuan la fiecare.
Se toarnă restul de ulei într-o tigaie setată la foc mare. Când începe să fumeze, opriți focul și turnați imediat peste fiecare bol. Va sfârâi carnea de vită deasupra.