Cina in seara asta: scoici cu sparanghel și zahăr Snap mazăre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.17 pe portie. 456 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Cina în seara asta: mazăre, pastă de Chili și mentă, și Scoici arse cu mazăre de zahăr și ridichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă oțet într-un castron de dimensiuni medii. Bateți încet uleiurile de măsline și canola. Se amestecă ierburile tocate și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați două linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote și transformați focul la mediu-mare. Când străluciți, adăugați mazărea de zahăr și sparanghelul. Gatiti, amestecand des, pana cand este fraged si verde aprins, trei-patru minute.
Transferați într-un al doilea bol de dimensiuni medii. Aruncați cu aproximativ jumătate din vinetă și gustați.
Adăugați mai multă vinetă, dacă este necesar.
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie, apoi condimentați fiecare cu sare și piper pe ambele părți.
Turnați restul de două linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți căldura la mediu-mare. Când străluciți, adăugați scoicile în tigaie. Acoperiți fiecare scoică cu o bucată de unt.
Lăsați-i să gătească netulburați până se rumenesc pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți-le și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ două minute.
Transferați scoici pe o farfurie.
Împărțiți sparanghelul și mazărea de zahăr între patru farfurii. Completați fiecare cu trei scoici. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.