Cina in seara asta: Quesadillas cu ciuperci

Reteta cina in seara asta: Quesadillas cu ciuperci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tortilla masa harina, brânză oaxaca, poblano chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina În Seara Asta: Kimchi Quesadillas, Cina in seara asta-Pui Fajita Quesadillas cu Kraft Makers Kit de masă, și Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa caldă, un vârf de sare și masa harina până la aluat. Se pune într-un castron, se înfășoară cu plastic și se lasă deoparte timp de 15 minute.
Între timp, turnați uleiul într-o tigaie și dați focul la mediu. Gatiti ciupercile pana cand si-au eliberat lichidul. Pune deoparte.
Împărțiți mingea masa în 12 bile mici. Rupeți o bucată de folie de plastic, lungă de aproximativ 2 picioare, și puneți o bilă de aluat deasupra și pliați peste folie pentru a acoperi. Aplatizați fiecare bilă cu o presă de tortilla sau cu fundul unei oale mari. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/8 inch, doar puțin mai groasă decât o tortilla normală.
Puneți o fâșie de poblano în centru, presărați cu puțină brânză și o mână mică de ciuperci. Îndoiți masa în jumătate, folosind folia de plastic pentru a . Repetați cu celelalte bile.
Puneți o tigaie mare la foc mediu. Puneți câteva quesadillas și gătiți timp de cinci minute. Apoi răsturnați și gătiți încă cinci minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.