Cina in seara asta: pui, Lemongrass, și cartofi Curry (Ca-ri Ga)

Cina in seara asta: pui, Lemongrass, și cartofi Curry (Ca-ri Ga)
Cina de rețetă în seara asta: pui, Lemongrass și Curry de cartofi (Ca-Ri Ga) ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 1 oră. O porție conține 636 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați var, lapte de cocos, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pui prăjit cu Lemongrass și Chile, Cina în seara asta: porumb, roșii și Curry de cartofi, și Cina în seara asta: conopidă-Curry de cartofi (aloo Gobhi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați lămâia tocată într-un robot de bucătărie. Procesați până se transformă într-o "masă fină, pufoasă", răzuind părțile laterale cu o lingură ocazional, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adaugă ghimbirul și se pulsează până se toacă mărunt. Apoi adăugați ceapa. Procesați, răzuind părțile laterale cu o lingură ocazional, până când este o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați pasta de lămâie. Gatiti, amestecand adesea cu o lingura de lemn, pana cand este foarte parfumata, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați pudra de curry și fulgii de ardei iute roșii, amestecați bine și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
5
Adăugați sarea, piperul și laptele de cocos. Se amestecă bine cu lingura de lemn, apoi se adaugă bucățile de pui. Dacă lichidul nu acoperă bucățile, adăugați puțină apă pentru a face acest lucru. Odată ce lichidul începe să fiarbă, reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Adăugați cartofii, amestecați bine și întoarceți din nou căldura pentru a aduce la foc mic. Apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Când ați terminat, opriți focul, acoperiți cratița și lăsați să se odihnească cât puteți suporta. (Rețeta susține 30 de minute, dar am săpat după cinci.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Serviți vasul cu pene de tei, coriandru și orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Orez AlbOrez Alb
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista