Cina in seara asta: pui, Lemongrass, și cartofi Curry (Ca-ri Ga)

Cina de rețetă în seara asta: pui, Lemongrass și Curry de cartofi (Ca-Ri Ga) ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 1 oră. O porție conține 636 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați var, lapte de cocos, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pui prăjit cu Lemongrass și Chile, Cina în seara asta: porumb, roșii și Curry de cartofi, și Cina în seara asta: conopidă-Curry de cartofi (aloo Gobhi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați lămâia tocată într-un robot de bucătărie. Procesați până se transformă într-o "masă fină, pufoasă", răzuind părțile laterale cu o lingură ocazional, aproximativ trei minute.
Se adaugă ghimbirul și se pulsează până se toacă mărunt. Apoi adăugați ceapa. Procesați, răzuind părțile laterale cu o lingură ocazional, până când este o pastă.
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați pasta de lămâie. Gatiti, amestecand adesea cu o lingura de lemn, pana cand este foarte parfumata, aproximativ doua minute.
Adăugați pudra de curry și fulgii de ardei iute roșii, amestecați bine și gătiți un minut.
Adăugați sarea, piperul și laptele de cocos. Se amestecă bine cu lingura de lemn, apoi se adaugă bucățile de pui. Dacă lichidul nu acoperă bucățile, adăugați puțină apă pentru a face acest lucru. Odată ce lichidul începe să fiarbă, reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, neacoperit, timp de 20 de minute.
Adăugați cartofii, amestecați bine și întoarceți din nou căldura pentru a aduce la foc mic. Apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Când ați terminat, opriți focul, acoperiți cratița și lăsați să se odihnească cât puteți suporta. (Rețeta susține 30 de minute, dar am săpat după cinci.)
Serviți vasul cu pene de tei, coriandru și orez alb.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.