Cina in seara asta: pui fript cu sos de usturoi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă 71 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: pui fript cu sos de usturoi ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de floarea soarelui, usturoi, cartof amidon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle, Cina În Seara Asta: Fripturi De Șuncă La Grătar, și Cina In Seara Asta: Fript Vinete Japonaise.
Instrucțiuni
Așezați 1/2 pui pe o tăietură. Puneți o tigaie grea, ca o tigaie de fier, deasupra și apăsați ferm. Îl doriți cât mai plat posibil, fără a rupe oasele puiului, astfel încât să se gătească uniform. Când este aplatizat, ungeți pielea cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Puneți-l în broiler, cu pieptul în sus. Gatiti 10-15 minute. Apoi răsturnați și gătiți încă 10-15 minute, sau până când sunt fierte complet.
Între timp, într-un blender, aruncați cartoful cubat, usturoiul și 1/2 lingură de sare. Procesați pe mediu până la neted. Poate fi necesar să vă opriți și să amestecați conținutul de câteva ori. Bucățile de cartofi s-ar putea să nu se descompună complet, dar este în regulă.
Rotiți viteza pentru a încetini și curgeți în uleiul de floarea soarelui. Când este complet încorporat, creșteți viteza la mare și adăugați gheața zdrobită și sucul de lămâie. Continuați să amestecați până când este complet neted. Nu ar trebui să existe bucăți de cartofi până acum.
Când puiul este gata, scoateți-l din broiler și puneți-l pe o bucată mare de folie de aluminiu.
Presărați puiul cu câteva crenguțe de cimbru și puțin piper. Înfășurați-l și lăsați-l să stea 7-10 minute.
Tăiați bucățile, farfuriile și serviți cu sosul turnat deasupra.