Cina In Seara Asta: Pisto Manchego (Ratatouille Spaniolă)
Reteta cina in seara asta: Pisto Manchego (Ratatouille spaniolă) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Cina În Seara Asta: Ratatouille În Stil Chinezesc, Cina in seara asta: Ratatouille cu pâine la grătar, și Amestec de roșii și legume (Pisto Manchego) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind fie un grătar mare, o tigaie pentru grătar, un cuptor de 500 F, fie un pui de carne, grătiți/prăjiți vinetele, ardeii și ceapa necojită, întorcându-se ocazional, timp de 15-20 de minute până se înmoaie și se carbonizează. 10 minute, adăugați dovleceii și roșiile.
Transferați legumele pe o foaie de copt cu margini în timp ce termină de gătit, culegând pe măsură ce se răcesc pentru a îndepărta cojile carbonizate. Miez și semințe ardeii și se taie într-un zar mediu. Înjumătățiți vinetele, îndepărtați semințele și tăiați cubulețe. Curățați și tăiați subțire ceapa. Tăiați dovleceii. Alunecați căței de usturoi de pe piele și tăiați orice părți carbonizate, apoi tocați. Tăiați aproximativ roșiile și semănați dacă folosiți roșii întregi.
Într-o tigaie mare (cel puțin 12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați vinetele și ceapa. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute, apoi adaugati restul de legume si condimente, plus orice sucuri din foaia de copt, strecurate. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când legumele sunt toate fragede și sosul s-a îngroșat. Condimentează cu sare și piper (cu siguranță va avea nevoie de mult condiment).
Prăjiți cât mai multe ouă ca mâncătorii, gătind fără a răsturna până când albușurile sunt doar setate. Împărțiți legumele în ramekine sau boluri mici și acoperiți cu oul prăjit.