Cina In Seara Asta: Pește Piccata

Cina In Seara Asta: Pește Piccata
Cina in seara asta: pește Piccatan este un pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, făină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Pește Prăjit Coreean, Cina In Seara Asta: Pește Parfumat Vinete, și Cina în seara asta: pește întreg prăjit cu măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați uleiul de măsline și 2 linguri de unt. Condimentați fileurile cu sare și piper și dragați ușor în făină. Odată ce untul face spumă și începe să se rumenească, adăugați fileurile de pește, dați focul la mare și rumeniți bine, întorcându-se o dată, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PeșteFile De Pește
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți fileurile într-un loc cald de odihnă și adăugați vinul în tigaie. Răsturnați bucățile rumenite și adăugați sucul de lămâie împreună cu caperele. Reduceți timp de o jumătate de minut, apoi adăugați ultima lingură de unt. Verificați condimentele și aciditatea, apoi readuceți fileurile în sos pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară pătrunjel și se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista