Cina in seara asta: orez verde cu fistic

Cina in seara asta: orez verde cu fistic
Această rețetă servește 6. O porție conține 426 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, Cina în seara asta: salată de ouă curry cu rucola și fistic, și Cina În Seara Asta: Enchiladas Verzi Stivuite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu apă pentru a îndepărta amidonul. Repetați până când apa este în mare parte limpede, de 5 sau 6 ori. Între timp, aduceți 3 1/2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o oală mare la foc mediu și adăugați uleiul odată fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați prazul și gătiți timp de 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați orezul, șofranul cu apă înmuiată, pudra de var (dacă folosiți lămâie, adăugați coaja) și gătiți, amestecând des, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Se toarnă apa clocotită și se condimentează după gust cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 5 minute, apoi descoperiți și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați ierburile, sucul de lămâie dacă utilizați și majoritatea fisticului și aruncați bine pentru a combina. Condimentează cu sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se servește cu fisticul rămas împrăștiat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista