Această rețetă servește 6. O porție conține 426 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, Cina în seara asta: salată de ouă curry cu rucola și fistic, și Cina În Seara Asta: Enchiladas Verzi Stivuite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu apă pentru a îndepărta amidonul. Repetați până când apa este în mare parte limpede, de 5 sau 6 ori. Între timp, aduceți 3 1/2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o oală mare la foc mediu și adăugați uleiul odată fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul și gătiți timp de 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați orezul, șofranul cu apă înmuiată, pudra de var (dacă folosiți lămâie, adăugați coaja) și gătiți, amestecând des, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se toarnă apa clocotită și se condimentează după gust cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 5 minute, apoi descoperiți și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați ierburile, sucul de lămâie dacă utilizați și majoritatea fisticului și aruncați bine pentru a combina. Condimentează cu sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se servește cu fisticul rămas împrăștiat deasupra.