Cina in seara asta: orez senegalez și mazăre

Cina in seara asta: orez senegalez și mazăre
O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de orez subsitute, piper habanero, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina În Seara Asta: Supă De Morcovi Cu Curry Senegalez, Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz con Gandules), și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți mazărea cu apă caldă și lăsați să stea douăzeci de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați mazărea înmuiată într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori, suficient pentru a slăbi pielea. Acoperiți cu apă rece și piei ar trebui să plutească în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Turnați-le și aruncați-le.
4
Transferați mazărea într-o cratiță mare și acoperiți cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați orez în oală și continuați să fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Între timp, combinați ceapa, piperul și sosul de pește într-un blender și amestecați într-un piure. Se amestecă amestecul în oală și se fierbe până când orezul este fraged, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Se amestecă uleiul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista