Cina in seara asta: orez senegalez și mazăre
O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de orez subsitute, piper habanero, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina În Seara Asta: Supă De Morcovi Cu Curry Senegalez, Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz con Gandules), și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, acoperiți mazărea cu apă caldă și lăsați să stea douăzeci de minute, apoi scurgeți.
Așezați mazărea înmuiată într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori, suficient pentru a slăbi pielea. Acoperiți cu apă rece și piei ar trebui să plutească în partea de sus.
Turnați-le și aruncați-le.
Transferați mazărea într-o cratiță mare și acoperiți cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Adăugați orez în oală și continuați să fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Între timp, combinați ceapa, piperul și sosul de pește într-un blender și amestecați într-un piure. Se amestecă amestecul în oală și se fierbe până când orezul este fraged, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Se amestecă uleiul și se servește.