Cina In Seara Asta: Omleta Gramajo

Cina In Seara Asta: Omleta Gramajo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și masă întreagă de 30 de dimineață? Cina în seara asta: Omelet Gramajo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline extravirgin, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Denver Omleta, Cina În Seara Asta: Omletă Franceză Adecvată, și Cina in seara asta: omleta cu fasole alba si ceapa verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în bețe de chibrit foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Se toarnă uleiul vegetal într-o cratiță mare. Întoarceți căldura la mediu ridicat și aduceți ulei până la 360 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați câte bucăți de cartofi se vor potrivi confortabil și gătiți până devin aurii, două-trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procesul până când toate bucățile de cartofi sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se toarnă o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Întoarceți focul la mediu și, când străluciți, adăugați feliile de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lasă-le să se crape, aproximativ 15 secunde.
7
Scurgeți feliile pe mai multe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Adăugați uleiul de măsline rămas în tigaie și păstrați focul la mediu. Crăpați ouăle într-un castron de dimensiuni medii, adăugați un vârf de sare și piper și bateți ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Se toarnă ouăle în tigaie. Folosind o spatulă, pliați marginile pentru a lăsa o parte din ouăle nefierte să ajungă la suprafața tigaiei. Când ouăle sunt așezate pe fund, dar încă ușor curgătoare deasupra, adăugați cartofii prăjiți la jumătate din omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Așezați feliile de șuncă deasupra cartofilor. Cu atenție, folosiți o spatulă largă pentru a plia cealaltă jumătate a omletei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Transferați omleta pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați omleta în patru secțiuni și împărțiți-o între patru farfurii. Condimentează cu mai multă sare și piper, dar numai după ce gusti mai întâi. Șunca vindecată este sărată, așa că aveți grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista