Cina De Sâmbătă Seara

Cina De Sâmbătă Seara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de sâmbătă seara. Această rețetă face 4 porții cu 348 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, coji de paste, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sâmbătă Seara Specială, Sâmbătă Seara Tacos, și Sâmbătă Seara Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti puiul in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți puiul în caserola de 2 litri fără grăsime. Se amestecă legumele, sosul de roșii, pastele, sarea de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PastePaste
4
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista