Cina de salată de ton Tropical este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 871 calorii, 52G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 8.84 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de miere, avocado, chipsuri de pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de fructe tropicale, orez și ton, Salată Proaspătă De Ton Cu Fructe Tropicale, și Cina Cu Cartofi De Ton.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de salată, amestecați împreună marmelada, sosul tamari, mierea, coaja de tei, sucul de lămâie și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Coaja De Tei
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Tamari
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți în ulei. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați mango, ardei gras, ardei iute, castraveți, ceapă, edamame și portocală (și avocado dacă îl folosiți).într-o tigaie mare, încălziți un strop de ulei la foc mediu-mare. Condimentează tonul cu sare )am folosit sare de condimentare) și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat
Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Cană De Usturoi Tocat
3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, Fiecare
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Presărați arpagicul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6
Adăugați tonul în salată și aruncați ușor.Se acoperă cu semințele de susan și se servește cu chipsurile de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.