Cina de duminică: scoici arse cu linte

Cina de duminică: scoicile arse cu linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 560 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Cina de duminică: piept de rață ars și compot de caise, Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, apoi adăugați linte, bulion (sau apă) și un vârf de chimen. Se fierbe ușor până când lintea este moale și lichidul este absorbit, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când fumați ușor, apoi presărați scoicile cu sare.
Adăugați o porție mică de scoici, dar nu aglomerați tigaia. Gatiti pana cand partea de jos a scoicii este maro si incepe sa fie crocanta, aproximativ 3 minute, apoi intoarceti si gatiti pana cand Scoica ajunge la coacerea dorita. Repetați cu scoicile rămase și serviți deasupra lintei, cu un pahar mare de vin alb.