Cina De Duminică: Pierogies

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cina de duminică: Pierogies. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 175 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cheddar ascuțit, ceapă prăjită în unt de lingură, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cina De Pui De Duminică, Cina De Duminică: Jambalaya, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina și sarea într-un castron mare și faceți o fântână în centru.
Adăugați apă, ou și ulei vegetal și amestecați, încorporând încet făina până se formează aluatul moale. Întoarceți aluatul moale pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Pentru a face umplutura: Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Se fierbe în apă sărată până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare și zdrobiți cu un tocător de cartofi sau furculiță, adăugând încet brânză rasă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Asamblați pierogii: împărțiți aluatul în jumătate, rezervând cealaltă jumătate sub un prosop de bucătărie. Împărțiți aluatul înjumătățit în 24 de bucăți de dimensiuni uniforme.
Rulați fiecare piesă într-o rundă de aproximativ 1/8 inch grosime. Udați marginile aluatului și așezați o linguriță rotunjită în valoare de umplere în centrul rundei. Închideți aluatul în jurul umplerii creând un semicerc de etanșare a marginilor cu degetele. Repetați cu tot aluatul rămas(poate rămâne o umplutură).
Fierbeți o oală mare cu apă și, lucrând în loturi, gătiți pierogii până se ridică în vârful apei clocotite.
Serviți cu oricare sau toate garniturile opționale și cantități abundente de bere rece.