Cina De Duminică: Pierogies

Cina De Duminică: Pierogies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cina de duminică: Pierogies. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 175 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cheddar ascuțit, ceapă prăjită în unt de lingură, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cina De Pui De Duminică, Cina De Duminică: Jambalaya, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina și sarea într-un castron mare și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați apă, ou și ulei vegetal și amestecați, încorporând încet făina până se formează aluatul moale. Întoarceți aluatul moale pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Pentru a face umplutura: Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Se fierbe în apă sărată până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare și zdrobiți cu un tocător de cartofi sau furculiță, adăugând încet brânză rasă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Asamblați pierogii: împărțiți aluatul în jumătate, rezervând cealaltă jumătate sub un prosop de bucătărie. Împărțiți aluatul înjumătățit în 24 de bucăți de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Rulați fiecare piesă într-o rundă de aproximativ 1/8 inch grosime. Udați marginile aluatului și așezați o linguriță rotunjită în valoare de umplere în centrul rundei. Închideți aluatul în jurul umplerii creând un semicerc de etanșare a marginilor cu degetele. Repetați cu tot aluatul rămas(poate rămâne o umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Fierbeți o oală mare cu apă și, lucrând în loturi, gătiți pierogii până se ridică în vârful apei clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți cu oricare sau toate garniturile opționale și cantități abundente de bere rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Revista