Cina de duminică: friptură cu ciuperci

Cina de duminică: friptură cu ciuperci
Cina de duminică: friptura cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 821 calorii, 70g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de țelină, friptură de chuck, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Italiană pentru cina de duminică, Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, și Cina de duminică: pește prăjit umplut cu lămâie și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ciupercile uscate într-un castron și acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți un strop mare de ulei de măsline în vasul de fiert și puneți-l la foc mediu până când uleiul strălucește. Condimentați toate părțile fripturii cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Eliminați și rezervați.
5
Adăugați ciuperci sferturi în tigaie, amestecând până se rumenesc (poate fi necesar mai mult ulei de măsline), aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până când începeți să se ofilească, aproximativ încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
8
Așezați friptura și toate sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă ciupercile uscate și lichidul peste friptură, împreună cu bulionul de vită. Aduceți la foc mic, acoperiți cu capac și puneți-l în cuptor până când friptura este complet gătită și foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Odată ce friptura este gata, scoateți-o din vasul de fiert, lăsând în urmă tot lichidul și legumele și condimentați cu sare și piper. Puneți împreună untul și făina pentru a forma o pastă. Aduceți lichidul la foc mic și folosind un tel, amestecați energic pasta de unt de făină. Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se servește friptura feliată, stropită cu lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista