Cina de duminică: friptură cu ciuperci

Cina de duminică: friptură cu ciuperci
Cina de duminică: friptura cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 821 calorii, 70g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de țelină, friptură de chuck, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Italiană pentru cina de duminică, Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, și Cina de duminică: pește prăjit umplut cu lămâie și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Așezați ciupercile uscate într-un castron și acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Puneți un strop mare de ulei de măsline în vasul de fiert și puneți-l la foc mediu până când uleiul strălucește. Condimentați toate părțile fripturii cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Eliminați și rezervați.
5
Adăugați ciuperci sferturi în tigaie, amestecând până se rumenesc (poate fi necesar mai mult ulei de măsline), aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până când începeți să se ofilească, aproximativ încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
8
Așezați friptura și toate sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă ciupercile uscate și lichidul peste friptură, împreună cu bulionul de vită. Aduceți la foc mic, acoperiți cu capac și puneți-l în cuptor până când friptura este complet gătită și foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
10
Odată ce friptura este gata, scoateți-o din vasul de fiert, lăsând în urmă tot lichidul și legumele și condimentați cu sare și piper. Puneți împreună untul și făina pentru a forma o pastă. Aduceți lichidul la foc mic și folosind un tel, amestecați energic pasta de unt de făină. Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se servește friptura feliată, stropită cu lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista