Cina de duminică: friptură cu ciuperci
Cina de duminică: friptura cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 821 calorii, 70g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de țelină, friptură de chuck, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Italiană pentru cina de duminică, Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, și Cina de duminică: pește prăjit umplut cu lămâie și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350.
Așezați ciupercile uscate într-un castron și acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea.
Puneți un strop mare de ulei de măsline în vasul de fiert și puneți-l la foc mediu până când uleiul strălucește. Condimentați toate părțile fripturii cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Adăugați ciuperci sferturi în tigaie, amestecând până se rumenesc (poate fi necesar mai mult ulei de măsline), aproximativ 6 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până când începeți să se ofilească, aproximativ încă 5 minute.
Așezați friptura și toate sucurile acumulate înapoi în tigaie.
Se toarnă ciupercile uscate și lichidul peste friptură, împreună cu bulionul de vită. Aduceți la foc mic, acoperiți cu capac și puneți-l în cuptor până când friptura este complet gătită și foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Odată ce friptura este gata, scoateți-o din vasul de fiert, lăsând în urmă tot lichidul și legumele și condimentați cu sare și piper. Puneți împreună untul și făina pentru a forma o pastă. Aduceți lichidul la foc mic și folosind un tel, amestecați energic pasta de unt de făină. Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se servește friptura feliată, stropită cu lichid de gătit.