Cina De Duminică: Cozi De Miel Fierte Cu Citrice
Cina de duminică: gambele de miel fierte cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. O porție conține 397 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry, Coji de miel fiert cu citrice cu Harissa Verde, și Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o parte din uleiul de măsline într-o caserolă mare ignifugă, adăugați legumele tăiate cubulețe și transpirați, fără a se rumeni, până se înmoaie.
Adăugați cimbru, dafin, usturoi, pastă de roșii, vin și apă, împreună cu cea mai mare parte a sucului de citrice și coajă (rezervați câteva vârfuri de coajă și o lingură din fiecare suc). Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic.
Încălziți puțin mai mult ulei de măsline într-o tigaie separată; rumeniti gambele de miel pe toate partile, condimentand cu putina sare si piper.
Adăugați cozi în caserolă; acoperiți cu capac.
Transferați într-un cuptor de aproximativ 250 de metri pătrați; gătiți timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este complet fragedă și cade de pe os.
Scoateți gambele din tigaie; păstrați cald în timp ce terminați sosul.
Îndepărtați o parte din grăsime de la suprafață; gustați lichidul pentru condimente și intensitate. Se fierbe pentru a reduce dacă are nevoie de ea. Se amestecă sucul de lămâie și portocale rezervat pentru a reîmprospăta aroma de citrice.
Serviți gambele pe farfurii încălzite cu o cantitate generoasă de sos lingură și presărată cu puțin pătrunjel și un vârf de coajă de citrice. Însoțiți cu piure de cartofi, mămăligă moale sau fasole cremoasă, cum ar fi fasole de unt sau cannellini.