Cina De Duminică: Cozi De Miel Fierte Cu Citrice

Cina De Duminică: Cozi De Miel Fierte Cu Citrice
Cina de duminică: gambele de miel fierte cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. O porție conține 397 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry, Coji de miel fiert cu citrice cu Harissa Verde, și Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o parte din uleiul de măsline într-o caserolă mare ignifugă, adăugați legumele tăiate cubulețe și transpirați, fără a se rumeni, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Adăugați cimbru, dafin, usturoi, pastă de roșii, vin și apă, împreună cu cea mai mare parte a sucului de citrice și coajă (rezervați câteva vârfuri de coajă și o lingură din fiecare suc). Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
SucSuc
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
3
Încălziți puțin mai mult ulei de măsline într-o tigaie separată; rumeniti gambele de miel pe toate partile, condimentand cu putina sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Shanks De MielShanks De Miel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cozi în caserolă; acoperiți cu capac.
5
Transferați într-un cuptor de aproximativ 250 de metri pătrați; gătiți timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este complet fragedă și cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți gambele din tigaie; păstrați cald în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Îndepărtați o parte din grăsime de la suprafață; gustați lichidul pentru condimente și intensitate. Se fierbe pentru a reduce dacă are nevoie de ea. Se amestecă sucul de lămâie și portocale rezervat pentru a reîmprospăta aroma de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CondimenteCondimente
LămâieLămâie
8
Serviți gambele pe farfurii încălzite cu o cantitate generoasă de sos lingură și presărată cu puțin pătrunjel și un vârf de coajă de citrice. Însoțiți cu piure de cartofi, mămăligă moale sau fasole cremoasă, cum ar fi fasole de unt sau cannellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
MamaligaMamaliga
FasoleFasole
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista