Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii

Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, oțet de cidru, sare kosher și piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado, Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, și Cozi De Homar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Scoateți ambele spice de porumb și stropiți cu ulei de măsline, sare și piper. Grătiți până când unele dintre sâmburi încep să se încarce, aproximativ 6 minute.
Bateți împreună oțetul, uleiul de măsline și muștarul Dijon și condimentați cu sare și piper. Aruncați pansamentul cu roșii farro și cherry (și frunze din thyme springs) și puneți deoparte.
Împărțiți cozile de homar în jumătate tăind prin partea inferioară. Dacă este posibil, încercați să păstrați jumătate din shell parțial conectat. Se condimentează cu ulei de măsline, sare și piper și se pune pe grătar, cu coaja în jos. Grătar până când coaja devine roșu roz, 4-7 minute. Întoarceți și gătiți până când homarul este gătit, dar nu prea ferm, 2-6 minute.
Serviți salata farro acoperită cu coadă de homar cu un pahar înalt de vin spumant.