Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii

Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii
Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, oțet de cidru, sare kosher și piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado, Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, și Cozi De Homar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Scoateți ambele spice de porumb și stropiți cu ulei de măsline, sare și piper. Grătiți până când unele dintre sâmburi încep să se încarce, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Bateți împreună oțetul, uleiul de măsline și muștarul Dijon și condimentați cu sare și piper. Aruncați pansamentul cu roșii farro și cherry (și frunze din thyme springs) și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
FarroFarro
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Împărțiți cozile de homar în jumătate tăind prin partea inferioară. Dacă este posibil, încercați să păstrați jumătate din shell parțial conectat. Se condimentează cu ulei de măsline, sare și piper și se pune pe grătar, cu coaja în jos. Grătar până când coaja devine roșu roz, 4-7 minute. Întoarceți și gătiți până când homarul este gătit, dar nu prea ferm, 2-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți salata farro acoperită cu coadă de homar cu un pahar înalt de vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Cozi De HomarCozi De Homar
FarroFarro

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Etienne Boileau Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Chablis
Etienne Boileau Chablis
Domaine du Etienne Boileau este situat în micul oraș Chablis, la extremele nordice ale viticulturii viabile, în cel mai nordic cartier viticol din regiunea Burgundia din Franța. Subscriind la convingerea că tradiția combinată cu terroirul și clima sunt esențiale pentru a face un vin grozav, viticultura la moșie este dominată de credința că un viticultor ar trebui să permită ca mediul natural în care sunt crescuți strugurii să se reflecte direct în pahar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista