Cina de cotlet de porc cu orez și legume

Cina de cotlet de porc cu orez și legume
Cina de cotlet de porc cu orez și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 382 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre pentru copii, cotlet de porc, orez brun instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul brun instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Mocha Cu Ciocolată Instant ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cina Cu Cotlet De Porc, Cina de cotlet de porc pentru doi, și Cina Cu Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți supa, legumele și bulionul până la fierbere în aceeași tigaie, amestecând ocazional. Se amestecă orezul; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Sus cu carne de porc. Acoperiți și fierbeți aproximativ 5 minute mai mult sau până când carnea de porc este ușor roz în centru și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista