Cina Cu Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Cina de friptură Elvețiană cu aragaz lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 425 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, la 8 cartofi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare includ Cina Cu Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu sare condimentată. Gatiti in tigaie 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, stratificați cartofi, morcovi, carne de vită și ceapă. În castron mediu, amestecați roșiile și sosul; lingură peste amestec în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Se presara cu patrunjel. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.