Cina cu dovleac umplut
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Cina cu dovleac umplut ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 455 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 1,77 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de sos de roșii, ouă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este bun. Rețete similare includ omleta umplută BLD - mic dejun, prânz, cină , cină simplă cu ouă poșate și chifle fără gluten .
Instrucțiuni
Spălați dovleacul; tăiați un 6-in. cerc în jurul tulpinii superioare.
Scoateți blatul și puneți deoparte; aruncați semințele și fibrele libere din interior.
Puneți dovleacul într-un cuptor olandez mare. Umpleți cu apă clocotită până la o adâncime de 6 in.; adăugați 1/2 linguriță sare. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când dovleacul este aproape fraged, dar își păstrează forma. Scoateți cu grijă și scurgeți bine; se usucă.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge bine. Se răcește ușor; puneți într-un castron mare.
Adăugați orezul, sosul de roșii, șunca, ouăle, usturoiul, oregano, piperul, oțetul și restul de sare.
Puneți dovleacul într-o tavă de copt rezistentă. Împachetați ferm amestecul de carne de vită în dovleac; înlocuiți partea superioară. Lăsând tava descoperită, se coace la 350° timp de 1 oră.
Se lasa sa stea 10 minute.
Scoateți partea superioară; dacă doriți, utilizați un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate de pe partea de sus a cărnii. Tăiați dovleacul în felii.