Cina cu dovleac umplut

Cina cu dovleac umplut
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Cina cu dovleac umplut ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 455 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 1,77 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de sos de roșii, ouă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este bun. Rețete similare includ omleta umplută BLD - mic dejun, prânz, cină , cină simplă cu ouă poșate și chifle fără gluten .

Instrucțiuni

1
Spălați dovleacul; tăiați un 6-in. cerc în jurul tulpinii superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Scoateți blatul și puneți deoparte; aruncați semințele și fibrele libere din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți dovleacul într-un cuptor olandez mare. Umpleți cu apă clocotită până la o adâncime de 6 in.; adăugați 1/2 linguriță sare. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când dovleacul este aproape fraged, dar își păstrează forma. Scoateți cu grijă și scurgeți bine; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge bine. Se răcește ușor; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați orezul, sosul de roșii, șunca, ouăle, usturoiul, oregano, piperul, oțetul și restul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Puneți dovleacul într-o tavă de copt rezistentă. Împachetați ferm amestecul de carne de vită în dovleac; înlocuiți partea superioară. Lăsând tava descoperită, se coace la 350° timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se lasa sa stea 10 minute.
8
Scoateți partea superioară; dacă doriți, utilizați un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate de pe partea de sus a cărnii. Tăiați dovleacul în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista