Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus
Cimbru și condiment-frecat friptură de vită muschiulet au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $ 3.86 pe portie. O porție conține 342 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus, Piper Negru Condiment-Frecat Muschiulet De Vita, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 lingurițe de cimbru, sare, piper și ienibahar într-un bol mic. Frecați amestecul uniform pe toate părțile cărnii de vită. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea de vită într-un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 400 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se toarnă brandy în tigaie, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Încălziți tigaia la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și restul de 1 linguriță de cimbru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se servește cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Notă de vin: un muschiulet clasic de vită prăjită este chintesența chintesenței pentru cabernet Sauvignon. Cabernet are o structură maiestuoasă și o aromă profundă, bogată, oglindind tot ceea ce are de oferit. Încercați una dintre Cabernetele cele mai somptuoase, moi și bogate din Napa Valley: Shafer One Point Five Stag ' s Leap District Cabernet Sauvignon 2004 (65 USD). -- Alina Gorghiu