Cimbru Cartofi Dulci Coace
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Coacerea cu cartofi dulci savuroși ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți nucșoară, cartofi dulci, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Dulce și savuros se coace fulgi de ovăz, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Savuroși, și Ouă savuroase și cupe de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți un vas de copt de 8 inci.
Așezați cartofii și 1 linguriță. sare într-o oală mare și se acoperă cu apă; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, 15 minute.
Așezați cartofii într-un castron mare și bateți cu un mixer electric până când este neted și ușor.
Adăugați zahăr, ouă, scorțișoară, nucșoară, 1/2 linguriță. sare, lapte evaporat și unt; bate pana se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în vasul pregătit și se coace până la auriu și ușor umflat, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute, apoi serviți cald.