Cidru de mere fulgi de ovăz cu nuci pecan

Cidru de mere fulgi de ovăz cu nuci pecan
Cidru de mere fulgi de ovăz cu nuci pecan este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, lapte, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Cidru De Mere Fulgi De Ovăz, și Cidru de mere fulgi de ovăz: mic dejun în 5 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cidrul, 1/4 cană de apă și sare la fiert într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare. Se amestecă ovăzul. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
ApăApă
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți nucile pecan într-o tigaie mică și uscată la foc mediu și gătiți, amestecând, până când sunt ușor prăjite și parfumate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți tigaia cu fulgi de ovăz de pe foc; se amestecă laptele. Lingurați fulgi de ovăz într-un castron, acoperiți cu nuci pecan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Nuci PecanNuci Pecan
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista