Cidru de mere fulgi de ovăz cu nuci pecan
Cidru de mere fulgi de ovăz cu nuci pecan este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, lapte, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Cidru De Mere Fulgi De Ovăz, și Cidru de mere fulgi de ovăz: mic dejun în 5 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul, 1/4 cană de apă și sare la fiert într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare. Se amestecă ovăzul. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Puneți nucile pecan într-o tigaie mică și uscată la foc mediu și gătiți, amestecând, până când sunt ușor prăjite și parfumate, 1 până la 2 minute.
Transferați într-un castron mic.
Scoateți tigaia cu fulgi de ovăz de pe foc; se amestecă laptele. Lingurați fulgi de ovăz într-un castron, acoperiți cu nuci pecan și serviți.