Cicoare Saut

Cicoare Saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cicoarea saut. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 61 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cicoare, fulgi de ardei roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cicoare Sotată, Cicoare Frapp 8, și Cicoare Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați cicoarea. Gatiti intr-o oala de 8 litri cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bine.
3
Oală uscată, apoi încălziți uleiul la foc mediu până când strălucește. Gatiti usturoiul cu fulgi de ardei rosu, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cicoare, amestecând pentru a acoperi. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 până la 5 minute. Se amestecă 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
SareSare
1
Cicoarea poate fi fiartă și scursă cu 1 zi înainte, apoi răcită într-o pungă sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista