Ciambella lui Nonna Mary
Ciambellanul nonnei Mary este un vegetarian garnitură. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ragu toate Nonna, Anghinare Nonna, și Biscotti Nonna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375% F la setarea de coacere obișnuită
Puneți făina, zahărul, laptele și 2 ouă în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați praful de copt și sarea, având grijă să nu puneți una peste alta sau sarea poate inhiba acțiunea prafului de copt.
Tăiați untul în cel puțin o duzină de bucăți.
Adăugați untul și coaja de lămâie la celelalte ingrediente și pulsați până se formează un aluat.
Transferați aluatul pe un blat și frământați-l ușor până obțineți o bilă netedă. Formați aluatul într-o pâine de aproximativ 12 inci lungime și 3 inci lățime.
Așezați-l pe o foaie de copt care a fost unsă cu unt și făinată sau căptușită cu un covor antiaderent.
Așezați gălbenușul de ou într-un castron mic.
Adăugați 2 lingurițe de apă și amestecați. Faceți 4 sau 5 tăieturi diagonale superficiale deasupra aluatului și periați suprafața cu amestecul de gălbenușuri.
Coaceți timp de 35 de minute. Ciambella este gata când este maro auriu și se simte destul de fermă atunci când este împinsă.
Din preferatele familiei Hazan: Rețete italiene îndrăgite de Guiliano Hazan. Drepturi de autor 2012 Giuliano Hazan; fotografii drepturi de autor 2012 Joseph De Leo. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.