Ciabatta
Ciabattan este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 301 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de pâine, lapte cald și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face burete: într-un castron mic amestecați împreună 1/8 linguriță de drojdie și apa caldă și lăsați să stea 5 minute sau până la crem. Într-un castron amestecați împreună amestecul de drojdie, 1/3 cană de apă și 1 cană de făină de pâine. Se amestecă 4 minute, apoi peste castron cu folie de plastic.
Lăsați buretele să stea la temperatura camerei reci timp de cel puțin 12 ore și până la 1 zi.
Pentru a face pâine: într-un castron mic amestecați drojdia și laptele și lăsați să stea 5 minute sau până la crem. În castron de un mixer electric în picioare echipat cu aluat cârlig amestec împreună amestec de lapte, burete, apă, ulei și făină la viteză mică până când făina este doar umezită; se adaugă sare și se amestecă până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Răzuiește aluatul într-un bol cu ulei și acoperă cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore. (Aluatul va fi lipicios și plin de bule de aer.) Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și tăiați-l pe jumătate.
Transferați fiecare jumătate pe o foaie de pergament și formați-o într-un oval neregulat de aproximativ 9 centimetri lungime. Pâini Dimple cu degetele făinoase și blaturi de praf cu făină. Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie umezit.
Lăsați pâinile să crească la temperatura camerei până când aproape s-au dublat în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Cu cel puțin 45 de minute înainte de a coace ciabatta, puneți o piatră de copt pe suportul cuptorului în poziția cea mai joasă din cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 F (220 grade C).
Transferați 1 pâine pe pergamentul său pe o foaie de copt fără margini, cu o latură lungă a pâinii paralelă cu marginea îndepărtată a foii de copt. Aliniați marginea îndepărtată a foii de copt cu marginea îndepărtată a pietrei sau a plăcilor și înclinați foaia de copt pentru a glisa pâinea cu pergament pe jumătatea din spate a pietrei sau a plăcilor.
Transferați pâinea rămasă în jumătatea din față a pietrei într-un mod similar.
Coaceți ciabatta pâini 20 de minute,sau până la auriu pal. Pâini răcoroase pe un suport de sârmă.