Ciabatta

Ciabatta
Ciabattan este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 301 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de pâine, lapte cald și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face burete: într-un castron mic amestecați împreună 1/8 linguriță de drojdie și apa caldă și lăsați să stea 5 minute sau până la crem. Într-un castron amestecați împreună amestecul de drojdie, 1/3 cană de apă și 1 cană de făină de pâine. Se amestecă 4 minute, apoi peste castron cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați buretele să stea la temperatura camerei reci timp de cel puțin 12 ore și până la 1 zi.
3
Pentru a face pâine: într-un castron mic amestecați drojdia și laptele și lăsați să stea 5 minute sau până la crem. În castron de un mixer electric în picioare echipat cu aluat cârlig amestec împreună amestec de lapte, burete, apă, ulei și făină la viteză mică până când făina este doar umezită; se adaugă sare și se amestecă până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Răzuiește aluatul într-un bol cu ulei și acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore. (Aluatul va fi lipicios și plin de bule de aer.) Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și tăiați-l pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Transferați fiecare jumătate pe o foaie de pergament și formați-o într-un oval neregulat de aproximativ 9 centimetri lungime. Pâini Dimple cu degetele făinoase și blaturi de praf cu făină. Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Lăsați pâinile să crească la temperatura camerei până când aproape s-au dublat în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
7
Cu cel puțin 45 de minute înainte de a coace ciabatta, puneți o piatră de copt pe suportul cuptorului în poziția cea mai joasă din cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 F (220 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați 1 pâine pe pergamentul său pe o foaie de copt fără margini, cu o latură lungă a pâinii paralelă cu marginea îndepărtată a foii de copt. Aliniați marginea îndepărtată a foii de copt cu marginea îndepărtată a pietrei sau a plăcilor și înclinați foaia de copt pentru a glisa pâinea cu pergament pe jumătatea din spate a pietrei sau a plăcilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Transferați pâinea rămasă în jumătatea din față a pietrei într-un mod similar.
10
Coaceți ciabatta pâini 20 de minute,sau până la auriu pal. Pâini răcoroase pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista