Ciabatta
Ciabattan este o rețetă mediteraneană care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aur mai bun, drojdie activă obișnuită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de început până se omogenizează bine. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei 12 până la 24 de ore.
Într-un castron mare, amestecați starterul și toate ingredientele pentru pâine, cu excepția făinii de porumb, cu un mixer electric rezistent, folosind cârlig de aluat la viteză medie 4 minute sau în robotul de bucătărie echipat cu lamă metalică timp de 1 minut. Aluatul va fi foarte lipicios.
Ungeți vasul mediu cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la temperatura camerei aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până când dimensiunea este dublă. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere. Se amestecă ușor în jos aluatul cu spatula de cauciuc. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să crească cu 1 oră mai mult.
Pe suprafața cu făină generoasă, împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați ușor fiecare jumătate cu degetele înfăinate în dreptunghi de 10x4 inci.
Presărați făină de porumb peste foaia mare de prăjituri; așezați pâini la 3 inci distanță pe făină de porumb. Folosind sticla de pulverizare cu ceață fină, pulverizați vârfurile de pâini cu apă rece. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească 1 oră 30 de minute până la 2 ore sau până când dimensiunea este aproape dublă.
Încălziți cuptorul la 218°.folosind sticla de pulverizare cu ceață fină, pulverizați vârfurile de pâini cu apă rece.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.