Chutney picant de gutui și afine
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney picant de gutui și afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 29 de fani. Dacă aveți la îndemână apă, ienibahar măcinat, gutui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Chutney De Gutui De Afine, Chutney Picant De Afine, și Chutney Picant De Jalapeno Cu Afine.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul, cuișoarele, condimentul, scorțișoara și sarea împreună într-o cratiță mare. Se amestecă în apă, apoi se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați gutui și reduceți focul la minim. Gatiti si amestecati pana cand gutuiul a devenit roz, 4 pana la 5 minute.
Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul și merisoarele. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se gătește până când merisoarele au izbucnit și chutney-ul s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet înainte de servire.