Chutney de piersici, coacăze și Cilantro

Chutney de piersici, coacăze și Cilantro
Piersic, coacăz și Cilantro chutney este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 250 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de curry, frunze de dafin, piersici ferme, dar coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cuscus curry cu legume prăjite, chutney de piersici și iaurt Cilantro, Chutney de gutui și coacăze, și Chutney De Gutui Și Coacăze.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați borcanele de conserve, capacele și inelele împreună cu un set de clești și o ladă și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a steriliza. Acoperiți oala și opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Setați un suport metalic într-un alt vas mare. Umpleți vasul cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați piersicile și fierbeți până când pielea se slăbește, aproximativ 30 de secunde. Folosind o lingură pliată, transferați piersicile pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească. Cojiți piersicile, apoi înjumătățiți-le și tăiați-le în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Într-o tigaie mare, combinați oțetul de cidru cu zaharurile granulate și brune și aduceți la fierbere pentru a dizolva zaharurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați șalotul, coacăzele, ghimbirul, semințele de chimen, lămâia, semințele de coriandru, semințele de fenicul, frunzele de curry și frunzele de dafin și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Elixirul GElixirul G
CoacăzeCoacăze
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
7
Adăugați piersicile și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Aruncați lămâia, frunzele de curry și frunzele de dafin. Se amestecă coriandrul și boabele de piper roz și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Elixirul GElixirul G
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Folosind cleștele sterilizate, scoateți borcanele din apa fierbinte și transferați-le pe o foaie mare de copt cu margini. Puneți chutney-ul în borcane, lăsând 1/2 inch de spațiu în partea de sus. Folosind cleștele, așezați capacele pe borcane urmate de inele. Înșurubați capacele în siguranță, dar nu prea strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Folosind clești de conserve, coborâți borcanele pe raft în vasul cu apă clocotită, asigurându-vă că sunt acoperite cu cel puțin 1 inch de apă. Fierbeți chutney-ul borcan la foc mare timp de 15 minute. Folosind cleștele de conserve, transferați borcanele într-un suport pentru a se răci până când capacele se sigilează (vor arăta concave); refrigerați orice borcane care nu se sigilează. Păstrați chutney-ul într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 6 luni; dacă chutney-ul se separă, amestecați pentru a combina înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista