Chutney de merișoare cu ghimbir

Chutney de merișoare cu ghimbir
Chutney de merișoare și ghimbir se prepară în aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 12 porții, cu 197 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi fiecare. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, oțet de vin roșu, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca și condiment. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 27% , ceea ce nu este chiar excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , și rețetă de chutney de roșii .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, oțetul, ghimbirul, ardeiul cayenne și sarea. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați perele. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute sau până când perele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Strecurați, păstrând lichidul. Puneți lichidul înapoi în tigaie; puneți perele deoparte. Adăugați merișoarele în tigaie. Gătiți la foc mediu până când fructele se sparg, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Strecurați fructele de pădure, păstrând lichidul. Puneți lichidul înapoi în tigaie; puneți fructele de pădure deoparte. Aduceți lichidul la fierbere; gătiți, fără capac, până când lichidul se reduce la 1/2 cană. Adăugați perele, merișoarele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește cald sau rece. Se păstrează la frigider.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista