Chutney de merișoare cu ghimbir

Chutney de merișoare și ghimbir se prepară în aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 12 porții, cu 197 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi fiecare. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, oțet de vin roșu, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca și condiment. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 27% , ceea ce nu este chiar excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , și rețetă de chutney de roșii .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, oțetul, ghimbirul, ardeiul cayenne și sarea. Aduceți la fierbere.
Adăugați perele. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute sau până când perele sunt fierte.
Strecurați, păstrând lichidul. Puneți lichidul înapoi în tigaie; puneți perele deoparte. Adăugați merișoarele în tigaie. Gătiți la foc mediu până când fructele se sparg, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Strecurați fructele de pădure, păstrând lichidul. Puneți lichidul înapoi în tigaie; puneți fructele de pădure deoparte. Aduceți lichidul la fierbere; gătiți, fără capac, până când lichidul se reduce la 1/2 cană. Adăugați perele, merișoarele și scorțișoara.
Se servește cald sau rece. Se păstrează la frigider.