Chutney De Ketchup

Chutney De Ketchup
Ketchup Chutney este un condiment care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, usturoi, turmeric și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chutney De Ketchup, Chutney De Ketchup, și chutney saunth sau chutney sonth / chutney dulce de tamarind.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Ține-ți capacul la îndemână.
4
Adăugați semințele de muștar și semințele de chimen; ar trebui să înceapă să apară cu entuziasm la contactul cu uleiul, așa că acoperiți oala până când stropirea dispare, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie și abia începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul și ghimbirul și sotati până când usturoiul este moale, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
7
Adăugați turmericul, garam masala și boiaua. Se amestecă și se fierbe aproximativ 30 de secunde. Apoi adăugați oțetul (stând în spate, astfel încât să nu inhalați fumul!) și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
OțetOțet
8
Adăugați roșiile, melasa, 1/2 linguriță de sare și mult piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă, se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic Generos aproximativ 10 minute până se îngroașă. Puteți să-l curățați dacă doriți. Puneți-l deoparte să se răcească și apoi borcanul. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
MelasăMelasă
TomateTomate
SareSare
9
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă se utilizează, într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea și măcinați până la fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CafeaCafea

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Nomine Renard Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista