Chutney de ceapă roșie și mere
Ceapa roșie și Chutney de mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 9 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă mov, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Ceapă De Mere, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Camembert-Quesadilla de ceapă caramelizată cu Chutney de mere.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Tăiați ceapa în sferturi, dar nu prin fund. Întoarceți ceapa pe laturi și tăiați subțire. Acoperiți și gătiți ceapa în ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 30 de minute sau până când sunt foarte fragede, amestecând des.
Adăugați amestecul de stafide și mărul. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 20 de minute sau pana cand lichidul se evapora si marul este fraged, amestecand ocazional. Se amestecă sare și piper.
Se servește la temperatura camerei.