Chutney de ceapă roșie și mere

Chutney de ceapă roșie și mere
Ceapa roșie și Chutney de mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 9 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă mov, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Ceapă De Mere, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Camembert-Quesadilla de ceapă caramelizată cu Chutney de mere.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Tăiați ceapa în sferturi, dar nu prin fund. Întoarceți ceapa pe laturi și tăiați subțire. Acoperiți și gătiți ceapa în ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 30 de minute sau până când sunt foarte fragede, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați amestecul de stafide și mărul. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 20 de minute sau pana cand lichidul se evapora si marul este fraged, amestecand ocazional. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Lasă să se răcească.
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista