Chutney De Ceapă Roșie

Chutney De Ceapă Roșie
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Chutney de ceapă roșie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, Morcov Chutney-morcov ceapa Chutney pentru Idli Dosa - Sud Indian Chutney s, și Chutney de ceapă-Chutney Vengaya / garnitură pentru Idli Dosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță medie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. La frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista