Chutney De Ceapă Roșie

Chutney De Ceapă Roșie
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Chutney de ceapă roșie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, Morcov Chutney-morcov ceapa Chutney pentru Idli Dosa - Sud Indian Chutney s, și Chutney de ceapă-Chutney Vengaya / garnitură pentru Idli Dosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță medie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. La frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista