Chutney De Caise/Afine

Chutney De Caise/Afine
Chutney de caise / afine este un condiment care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Chutney de afine și caise, Chutney De Afine-Caise, și Șuncă Glazurată Cu Caise Cu Chutney De Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați caisele, merisoarele, stafidele, scorțișoara, ghimbirul, condimentul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
IenibaharIenibahar
CaiseCaise
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță medie, fierbeți apa și zahărul, amestecând continuu, până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați amestecul de fructe uscate și oțetul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
OțetOțet
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
5
Serviți imediat sau refrigerați într-un recipient acoperit.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista