Chutney de afine, pere și ghimbir
Chutney de afine, pere și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție conține 535 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $2.52 pe portie. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ceapă, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chutney de afine, pere și ghimbir, Chutney de merișor, pere și ghimbir, de la ' Bon App Ampercultit, și Chutney Triplu Cu Ghimbir Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de mere, ceapa, ghimbirul, coaja de lămâie, coaja de portocală, bucățile de băț de scorțișoară, ardeiul roșu zdrobit și cuișoarele măcinate într-o cratiță mare și grea. Se fierbe amestecul până se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 10 minute.
Adăugați afine, zahăr brun și pere; se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, fructele de pădure se prăbușesc și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc; aruncați bucățile de băț de scorțișoară. Folosind masher de cartofi, amestecați amestecul grosier.
Transferați chutney în castron și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.