Churros cu ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Churros con Chocolate. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 893 calorii. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită unt, făină, scorțișoară și ouă. 131 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 43%. Churros cu ciocolată, Churros cu ciocolată, și Churros De Queso (Churros de brânză) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru aluat: într-o cratiță mică, combinați laptele, untul și sarea și aduceți la foc mediu. Când untul s-a topit, adăugați făina și bateți pentru a combina. Treceți la o lingură de lemn și gătiți aluatul până se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și are o strălucire ușor transpirată, 3 până la 4 minute.
Transferați aluatul într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească timp de 2 până la 3 minute. Folosind un mixer electric bateți ouăle 1 la un moment dat. Nu adăugați următorul ou până când ultimul nu este complet combinat.
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie echipată cu un vârf mare de stea. Rezervă.
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, combinați ciocolata, smântâna grea, untul și siropul de porumb.
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și toate ingredientele sunt bine combinate.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și scoateți cratița de pe foc. Rezervă.
Pentru zahărul cu scorțișoară: într-o pungă sau într-un castron mare, combinați zahărul și scorțișoara
Într-o cratiță mare încălziți uleiul la 325 de grade F.
Introduceți aluatul în uleiul fierbinte în bețișoare sau forme dorite (îmi place cam să-l fac pe al meu puțin creț). Acest lucru ar putea fi un pic dificil la început, dar veți obține atarna de ea. Se prăjește aluatul până devine maro și crocant pe toate părțile, în total 60 până la 90 de secunde, întorcându-se frecvent. Se prăjește în loturi.
Scoateți churros din ulei, ștergeți pe prosoape de hârtie pentru o secundă și apoi aruncați zahărul de scorțișoară. Asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce churros sunt încă fierbinți.
Serviți imediat, în timp ce churros și ciocolata topită sunt calde.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino
Cream Sherry, Port și Tempranillo sunt alegerile mele de top pentru Churros. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "