Churro Bites
Rețeta Churro Bites ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Dacă aveți frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Churro Bites, Ușor Churro Bites, și La Cuptor Mini Churro Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Căldură 2 inch ulei la 350 grade F într-o largă 3 1/2 la 4-quart oală grele la foc mare.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați 1 cană de apă și bățul de scorțișoară și dați la fiert. Aruncați bățul de scorțișoară.
Adăugați untul, zahărul și sarea și amestecați până când zahărul se dizolvă și untul se topește. Opriți căldura. Folosind o lingură de lemn, amestecați rapid făina până când este bine combinată și se formează un aluat strălucitor. Întoarceți tigaia la foc mediu și gătiți aluatul, amestecând, până când începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul într-un bol mediu și lăsați să se răcească, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, amestecând puternic după fiecare adăugare, până când oul este complet încorporat (aluatul va fi lipicios.)
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie și țevi bucăți de 1 inch, tăind aluatul cu foarfece la fiecare centimetru, în uleiul fierbinte. Prăjiți mușcăturile churro, 6 la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron puțin adânc.
Pentru sosul de ciocolată Mexican: aduceți smântâna grea la foc mic la foc mediu. Opriți focul și adăugați ciocolata tocată, amestecând până se dizolvă complet.
Serviți cald ca sos de scufundare pentru mușcăturile churro.
Rotiți mușcăturile calde de churro în scorțișoară-zahăr.
Serviți sosul de ciocolată Mexican alături pentru scufundarea mușcăturilor de churro.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Nuanțele dulciurilor de căpșuni și lichiorului se amestecă jucăuș cu fructe de pădure roșii și cireșe. Fuziunea taninurilor aromate și a acidității proaspete aduce o textură netedă și bine rotunjită, care la rândul său duce la un finisaj cremos pe palat.Datorită caracterului tineresc al vinului, cel mai bine este să îl serviți ușor răcit. Este acompaniamentul perfect pentru tapasurile spaniole, cum ar fi crochetele de cod, budinca neagră și orezul negru, fără a uita mâncărurile reci de pește și pastele.
Nuances of strawberry sweets and liquorish mingle playfully with red berries and cherries. The fusion of flavorsome tannins and fresh acidity brings about a smooth and well-rounded texture, which in turn leads to a creamy finish on the palate.Due to the wine's youthful character, it is best to serve it lightly chilled. It is the perfect accompaniment to Spanish tapas such as cod croquettes, black pudding and black rice without forgetting cold fish dishes and pasta.