Chunky Piersic Răspândit
Chunky piersic răspândit este un fără gluten și fără lactate condiment. Această rețetă servește 28 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Dacă aveți gelatină, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea Heringului Chunky, Hummus Vegetal Gros Răspândit, și Chutney De Piersici Chunky.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere.
Tăiați un "X" superficial pe fundul fiecărei piersici. Folosind clești, așezați piersicile, câteva pe rând, în apă clocotită timp de 30-60 de secunde sau doar până când pielea de la "X" începe să se slăbească.
Îndepărtați piersicile și aruncați imediat în apă cu gheață. Scoateți piei cu vârful unui cuțit; aruncați piei. Tăiați piersicile.
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Între timp, într-o cratiță mare, combinați piersicile, zahărul și sucul de lămâie; aduceți la fierbere. Mash piersici. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Adăugați amestecul de gelatină; gatiti 1 minut mai mult, amestecand pana se dizolva complet gelatina. Se răcește 10 minute.
Se toarnă în borcane. La frigider, acoperit, până la 3 săptămâni.