Chuletas Rellenas de Manzana (cotlet de porc umplut cu mere)

Chuletas Rellenas de Manzana (cotlet de porc umplut cu mere)
Chuletas Rellenas de Manzana (cotlete de porc umplute cu mere) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 394 calorii. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), și Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 F. Luați două mere, coaja, miezul și zarurile. Puneți deoparte celelalte două pentru utilizare later.In o tigaie cu sos mediu la foc mediu, încălzește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați ceapas și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
3
Adăugați ardeiul gras roșu, usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând frecvent timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați merele și gătiți aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Transferați amestecul într-un castron mare și pliați firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați umplutura să se răcească timp de 10 minute.Între timp, condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper. Introduceți un cuțit ascuțit în partea laterală a unui cotlet opus osului, făcând o fantă lungă de-a lungul curbei până la os. Mișcați cuțitul pentru a forma un buzunar mare. Repetați cu cotletele rămase. Umpleți fiecare cotlet cu umplutură, folosind degetele pentru a-l împacheta în buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați celelalte două mere în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Așezați cotletele pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cotlet de porc cu o jumătate de măr, introduceți-l în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instant introdus în registrele de umplutură 160 de euro F, aproximativ 20 de minute.răsturnați cotletele într-un platou, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cu garnitura preferată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista