Chuletas Rellenas de Manzana (cotlet de porc umplut cu mere)
Chuletas Rellenas de Manzana (cotlete de porc umplute cu mere) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 394 calorii. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), și Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 F. Luați două mere, coaja, miezul și zarurile. Puneți deoparte celelalte două pentru utilizare later.In o tigaie cu sos mediu la foc mediu, încălzește untul.
Adăugați ceapas și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardeiul gras roșu, usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând frecvent timp de 1 minut.
Adăugați merele și gătiți aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul într-un castron mare și pliați firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați umplutura să se răcească timp de 10 minute.Între timp, condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper. Introduceți un cuțit ascuțit în partea laterală a unui cotlet opus osului, făcând o fantă lungă de-a lungul curbei până la os. Mișcați cuțitul pentru a forma un buzunar mare. Repetați cu cotletele rămase. Umpleți fiecare cotlet cu umplutură, folosind degetele pentru a-l împacheta în buzunar.
Tăiați celelalte două mere în jumătate.
Așezați cotletele pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cotlet de porc cu o jumătate de măr, introduceți-l în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instant introdus în registrele de umplutură 160 de euro F, aproximativ 20 de minute.răsturnați cotletele într-un platou, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Serviți cu garnitura preferată.