Chremslach de Paște cu compot mixt de fructe
Chremslach de Paște cu compot de fructe amestecat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 227 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, albușuri de ou, masă de tort matzo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paștele Chremslach, Compot mixt de fructe, și Crisp De Fructe De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor masa de tort matzo într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați masa de tort matzo și următoarele 5 ingrediente (masa de tort matzo prin sare) într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați apă, suc, vanilie și gălbenușuri de ou; se amestecă cu o furculiță până se omogenizează.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestecul matzo; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Acoperiți și răciți 15 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Aruncați aluatul cu linguri în tigaie; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Așezați chremslach pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 10 minute.