Chowder de somon cu Crab, crutoane din cereale integrale și glazură Pinot
Chowder de somon cu Crab, crutoane din cereale integrale și glazură Pinot este un pescatarian felul principal. Pentru $7.29 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1028 calorii, 68G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scânduri de cedru netratate, file de somon, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Pinot Grigio cu glazură de citrice cu miere, Somon scoțian cu glazură de miere de șalotă-trufă, Risotto de crab și mere verzi și gem de gutui, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru bulionul de crab: într-o oală de 2 galoane, sotati ceapa si ceapa in ulei de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați crabii și sotati câteva minute.
3
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, boabele de piper, frunza de dafin și suficientă apă pentru a acoperi și a aduce la fierbere. Reduceți căldura și abia fierbeți timp de 30 de minute, îndepărtând orice impurități. Se strecoară prin pânză de brânză și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
5
Pentru somon: Preîncălziți cuptorul la 400 până la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți scândurile din apă și, folosind clești, căutați peste o flacără medie până când sunt carbonizate. (Alternativ, se introduce la cuptor până se carbonizează, aproximativ 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți și periați blatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Transferați somonul pe scândurile pregătite, înfășurați scândurile și somonul cu hârtie pergament și prăjiți somonul la o coacere medie-rară, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Scoateți somonul într-un platou și lăsați-l să se odihnească înainte de a se descuama cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Pentru pudră: topiți untul într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
12
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
14
Adăugați bulionul de crab Dungeness, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dungeness Crab
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
15
Așezați smântâna grea într-o cratiță și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
16
Adăugați crema redusă în pudră și încălziți. Se amestecă cimbru și pătrunjel. Îndoiți somonul, crabul și cartofii. Puneți praful în boluri individuale și acoperiți cu un Cruton din cereale integrale și stropiți cu glazură Pinot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
Polonic
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
18
Tăiați fiecare felie în treimi și întindeți-o cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei Arbol
19
Coaceți în cuptor până la prăjit și auriu.;
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
20
Aduceți vinul la fierbere la foc mare și gătiți până se îngroașă până la o consistență de glazură și se reduce la aproximativ 3/4 cană. Se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.