Chowder de captură pescar este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 370 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, conserve de roșii, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema ușoară, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cremă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Pastele de captură ale pescarilor, Striped Bass Chowder din ' captura, și Chowder de pescar.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.