Chowcow

Chowcow
Chowchow este un fără gluten și vegan rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ceapă, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Chowcow, Chowcow, și Conopidă ChowChow.

Instrucțiuni

1
Amestecați varza, ceapa, roșiile verzi, ardeii grași verzi și roșii tocați și sarea de murat. Acoperiți și răciți 2 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
La 1 AnanasLa 1 Ananas
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
2
Transferați amestecul într-un cuptor olandez. Se amestecă zahărul, oțetul, 1/4 cană de apă, semințele de muștar, Semințele de țelină, turmericul și, dacă se dorește, ardeiul roșu zdrobit uscat. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu și fierbeți 3 minute. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Se amestecă ardeiul jalapeo, dacă se dorește. Acoperiți și răciți cu 1 până la 8 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista